LINKURI UTILE  | Parteneri  | Contact  RO |  HUCritical MassPedalează pentru un scop bunAcademia VeloAcademia Velo
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta

Critical MassCritical Mass


Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș

StravaStrava

Prima editie - SkirtBike Mures
10 iulie 2015, 12:26

Da! S-a întâmplat și la noi în oraș…nu a fost doar un vis frumos! Se poate merge elegantă cu bicicleta și pe străzile Tîrgu-Mureșului! SkirtBike Mureș chiar a avut loc în după-amiaza zilei de 21 iunie, în centrul orașului, la ceasul cu flori. Peste 250 de femei au pedalat cu drag pe traseul relativ lung al orașului nostru, cu mici urcușuri și străzi încă neadaptate bicicletelor. Pe drum, târgumureșenii ne-au însoțit cu zâmbete, saluturi vesele și chiar reverențe, astfel că cel puțin parțial țelul nostru de a căpăta vizibilitate și atenție ca membrii ai traficului a fost atins.

De asemenea, mișcarea SkirtBike încurajează folosirea bicicletei în favoarea oricărui alt mijloc de deplasare, spre birou, ca sport, de nevoie sau pur și simplu din dragoste pentru pedalat și pentru mediul în care trăim.

Emoții am avut din cauza vremii dar și din cauza numărului participantelor, fiind totuși prima ediție de SkirtBike din oraș, pe care am hotărât să o organizăm relativ târziu cu doar o mână de oameni, cu vieți ocupate și joburi devoratoare. Chiar și așa, cu multă pasiune și încredere , am reușit să adunăm un număr mare de fete, târgumureșence (sau nu) frumoase și cochete, cu flori împodobite și ținute colorate asortate cu biciclete pe măsură.

Pe ultima sută de metri am izbândit cu ajutorul sponsorului nostru drag Neuzer să oferim unei norocoase bicicliste șansa de a pedala o frumoasă bicicletă urbană – premiul cel mare al tombolei SkirtBike Mureș. Fetele care au participat la paradă au fost premiate ulterior pe criteriul ținutei lor, a bicicletei împodobite din dotare și a zâmbetului lor.

Dintre excentricitățile demne a fi menționate în cadrul paradei am avut o bicicletă în tandem, câțiva cățeluși împodobiți, un bărbat îmbrăcat în femeie, mai mulți băieți în straie scoțiene și niște fetițe cu atitudine de „badass”.

Suntem profund recunoscători celor care într-un fel sau altul ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment, sponsorilor și partenerilor noștri dragi…

Sponsorilor principali:

BCR, Aqua Carpatica, Neuzer

Partenerilor:

Pensiunea Koronka, VitaMIX Magazin Naturist, Raus, Lornion, Vision Corner, Outland, Petri, Oriflame, BodyFactory, Sands, Ladylike Accessories, B-Zsu Land

Partenerilor Media:

Studioul Regional de Radio Târgu-Mureș, Zile și Nopți

Niciodată nu a arătat Târgu-Mureșul atât de frumos ca în ziua paradei, cu ajutorul vostru, al femeilor care au pedalat cu voie bună și determinare la prima ediție SkirtBike Mureș!Mulțumim și vrem să vă mai vedem pedalând prin oraș!

cu drag,  echipa SkirtBike Mureș:

Bende Kati, Mihaela Pop-Lupu, Janosi Maria, Gál Sándor și Imecs Hunor

Share 
<<  articolul anterior Arhivă articolul următor  >>