LINKURI UTILE  | Parteneri  | Contact  RO |  HUCritical MassPedalează pentru un scop bunAcademia VeloAcademia Velo
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta

Critical MassCritical Mass


Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș

StravaStrava

Critical Mass - aprilie 2014
24 aprilie 2014, 09:51

În data de 27 aprilie 2014 se organizează evenimentul Critical Mass cu ocazia Zilei Pământului.

Evenimentul va avea loc între orele 15:00 – 17:30. Participanții la marș se vor întâlni în Piața Victoriei la orele 15:00.

Marșul bicicliștilor va porni la orele 16 din P-ța Victoriei și va avea următorul traseu: B-dul 1 Decembrie 1918 - B-dul Pandurilor - str. Predeal - str. Gheorghe Doja - P-ta Trandafirilor - str. Revolutiei - str. 22 Decembrie 1989 - str. Luceafărului - str. Păcii - str. Luntrasilor - str. Plutelor - Farmacia de Bere

Pe această cale rugăm conducătorii auto să evite aceste străzi între orele 16:00-17:00 sau să circule cu prudență pentru evitarea unor evenimente neplăcute.

Organizațiile neguvernamentale Fundația Comunitară Mureș, Asociația unDAverde, Pro Biciclo Urbo, Asociația Salvatorilor Speciali și Montani, Focus Eco Center au inițiat proiectul MuresOnBike în anul 2012 pentru promovarea mersul pe bicicletă, cu scopul final de a se crea o rețea de piste pentru biciclete în municipiul Tîrgu-Mureș.

Prin acest eveniment dorim să atragem atenția Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureș asupra necesității luării unor măsuri prin care să încurajeze mersul pe biciclete prin crearea pistelor de biciclete și cerem să continue procesul început în aprilie 2013 - prin ridicarea interdicției de circulație a bicicletelor în centrul orașului.

Deoarece statisticile ne arată că în anul 2013 numărul accidentelor în care au fost implicate bicicliști a crescut de 2,5 ori față de anul 2012 nevoia de a crea piste pentru bicicliști pentru creșterea siguranței traficului este un lucru care nu mai poate fi amânat.

Traseul evenimentului: http://www.muresonbike.ro/?lang=ro&page=3&idpage=15&step=1

Mai multe informații:
http://criticalmass.muresonbike.ro
https://www.facebook.com/events/272438442928079/

Susținătorii evenimentul:
Evoline, SVT Electronics, Ortoprofil, Clinilab, Direct Motor, Timko, Petry, Zanza Cafe, Oracler, Sörpatika, Easy Rider, I love Tirgu Mures, Asociația Salvatorilor Speciali și Montani, Focus Eco Center

Share 
<<  articolul anterior Arhivă articolul următor  >>