LINKURI UTILE  | Parteneri  | Contact  RO |  HUCritical MassPedalează pentru un scop bunAcademia VeloAcademia Velo
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta

Critical MassCritical Mass


Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș

StravaStrava

Adoptă o parcare pentru bicicletă!
29 august 2012, 13:46

Esti din orasul Targu Mures sau din localitatile limitrofe? Vrei sa te implici in comunitatea din care faci parte si sa contribui la imbunatatirea calitatii vietii din orasul tau? Iubesti ciclismul dar nu ai unde sa-ti parchezi bicicleta in Targu Mures sau localitatile limitrofe? Vino cu una sau mai multe propuneri de locatii pentru parcari de biciclete in Targu Mures si pe o raza de 15 kilometri in jurul acestuia si da-ne argumente care sa sprijine propunerea ta. Poti face asta completand formularul de pe site-ul proiectului, www.muresonbike.ro.

Pentru ca ne-am propus sa amplasam 200-300 de locuri de parcare din care doar 150 vor fi finantate exclusiv prin programul de responsabilitate sociala “HEINEKEN pentru Comunitati”, este binevenita si contribuia din resursele tale proprii – timp, munca voluntara sau donatii - pentru a finanta instalarea parcarilor in locatiile propuse de tine.

Te asteptam!

Share 
<<  articolul anterior Arhivă articolul următor  >>