Hasznos linkek  | Partnerek  | Kapcsolat  RO |  HUCritical MassTekerj egy jó célértAcademia VeloAcademia Velo
Biztonságban a kerékpáronBiztonságban a kerékpáron20 érv a biciklizés mellett20 érv a biciklizés mellett

Critical MassCritical Mass


Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


marosvásárhelyi bicikliparkolómarosvásárhelyi bicikliparkoló

StravaStrava

Kerékpáros oktatóink „klimaaktiv” szakmai kitüntetést kaptak az osztrák környezetvédelmi minisztériu
2017. december 7., 17:14

13 újdonsült kerékpáros oktató részesült miniszteri kitüntetésben a környezetvédelemhez történő hozzájárulásuk elismeréseként Bécsben november 23-án. A kerékpáros oktatók az osztrák Easy Drivers Radfahrschule tanítványai, akik készek azonnal továbbadni megszerzett tudásukat a kerékpározás, mint környezetbarát közlekedésforma minél szélesebb körű terjedése érdekében.

Share 
Velo Akadémia – egy év a kerékpározás oktatás területén
2017. január 17., 11:10

Egy rendezvényekkel teli évet követően, melyet a partnereinkkel együtt valósítottunk meg – a Velo Akadémia biztonságos kerékpározást oktató program végéhez közeledünk– melyet a Svájci Államszövetség társfinanszírozásával valósítottunk meg, a kibővült Európai Unió számára létrehozott Svájci Hozzájárulásból. A támogatás mértéke 56.086,75 CHF, a projekt 62.318,75 CHF-os teljes költségvetéséből.

Share 
Breakfast4Bikers
2016. augusztus 24., 16:50

Hat napon át, különböző útkereszteződésekben meghívjuk azokat a bicikliseket, akik éppen arra tekernek egy jó meleg kávéra, friss sütire és édességre

Share 
Velo Akadémia – Training for trainers
2016. augusztus 9., 12:51

Szeretsz biciklizni? Szeretnéd biciklizési ismereteid a fiatalabb generációk számára átadni? 

Vegyél részt a Marosszéki Közösségi Alapítvány által szervezett speciális képzésen, a Velo Akadémia - a biztonságos kerékpározást oktató program keretében –  és légy a program egyik romániai oktatója.

Share 
Kerékpáros oktatási program fejlesztése - új kihívások
2015. december 16., 09:35

Négy európai szakmai szervezet közös kerékpáros közlekedésre nevelési program fejlesztésébe kezdett az Erasmus+ program keretei között.

A négy partnernek két és fél év, illetve az Erasmus+ Programtól érkező 340 000 eurónyi támogatás áll rendelkezésére a program végrehajtásához. A projekt fő célja egy olyan standard oktatási program összeállítása, ami a jövőben bármely általános iskolában használható lesz.

Share